En maxiklänning gör tillfället

Maxiklänningen kommer i olika varianter och har under de senaste åren kommit att bli väldigt populär och trendig; kanske för att den passar vid alla tillfällen. Den gemensamma nämnaren för de olika typerna av maxiklänning är att de är fotsida. I övrigt kan de se ut lite hur som helst. Överdelen kan vara helt täckande, med eller utan axelband och den kan sluta precis ovanför bysten. Den kan vara vid eller åtsmitande.

Maxiklänningen är lätt att kombinera med andra klädesplagg; till en tunnare variant passar det fint med en kofta, sjal eller jacka framåt den kyliga kvällen. Alla typer av skor passar också om det vid tillfället inte passar att vara barfota. Ballerinaskor, högklackat, flipflop eller grova kängor – det är fritt fram. Smycken, håruppsättningar och smink går också att variera i all oändlighet till en maxiklänning. Maxiklänningen passar alla. Ung, gammal, av mindre eller större storlek. Maxiklänningen ger dig längd och du ser ståtlig ut.

Maxiklänningen är här för att stanna!

En klänning passar alltid och ofta känner sig en kvinna kvinnligare i denna klädsel. Oavsett tillställning är du rätt i klänning, det gäller bara att välja rätt typ. Maxiklänningen har på senare år seglat upp som en riktig favorit och trendmässigt ser den ut att vara här för att stanna och det är inte konstigt då den är lätt att kombinera och variera.

Många tänker att maxiklänningen är en sommarklänning och i viss mån är det så. Sommartid kan en maxiklänning bäras från frukosten till en kväll ute på stan. Även vintertid finns fina varianter att välja på; det finns en hel del som är mer täckande och som har såväl korta som långa ärmar och därmed är mer värmande. Att en maxiklänning också kan kombineras i all oändlighet gör den till ett lättburet plagg; en snygg väska, en hatt, armband i all enkelhet eller i mängder… Det är bara fantasin som sätter gränser.